Renovatie van De Munnikenhof 2016

Renovatie van De Munnikenhof 2016

Geplaatst door Mark Terlage

Rouwcentrum De Munnikenhof in Veenendaal krijgt een eigentijdse en nieuwe uitstraling. Dit gebeurt in de vorm van een fikse renovatie. De werkzaamheden starten op vrijdag 21 oktober en zijn volgens planning gereed op 2 december 2016. De begraafplaats blijft gewoon bereikbaar.

Het gemeentelijke rouwcentrum wordt compleet gerenoveerd, aangezien het gebouw en de inrichting op een aantal punten aan vernieuwing toe is. Daarom wordt de inrichting bijna volledig vernieuwd en komen er nieuwe audiovisuele middelen, ter ondersteuning van de plechtigheden.

Gedurende de periode dat het rouwcentrum gesloten is zullen wij in overleg met betreffende families zoeken naar passende alternatieven m.b.t. het opbaren van overledenen en het houden van afscheidsdiensten.

Op onderstaande fotocollage ziet u de huidige situatie van het rouwcentrum. In december hopen wij een collage te laten zien van een rouwcentrum met een frisse uitstraling.

Renovatie van De Munnikenhog in Veenendaal

Munnikenhof Veenendaal na renovatie 2016

Terug naar overzicht meer informatie ontvangen

Laatste wensenboekje

Niet het meest leuke onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekjeVraag hem nu kosteloos en vrijblijvend aan.Boekje aanvragen

Uitvaart verzorgen

Een uitvaart is een belangrijke bijdrage van het verwerkingsproces. Daarom is het vormgeven ervan iets wat met zorg moet gebeuren.

Meer informatie
Direct hulp nodig?

Ongeacht waar u verzekerd bent.

Terug naar boven