Ervaringen van anderen

Wij willen graag dat u met een goed, gerust gevoel terugkijkt op de uitvaart van uw dierbare.

Soms krijgen we een ervaring toegestuurd die wij graag met u delen. Ook de ervaringen die wij vanuit ons keurmerk ontvingen kunt u hier lezen. 

Zo weet u wat u van ons kan verwachten.

Wilt u zelf een ervaring met ons delen? Stuur ons dan een mail, of bel 0318 - 300 725.

“grote steun voor de familie”

Familie Reede Veenendaal

Mark en zijn moeder zijn een prima combi om uitvaarten te begeleiden. Beiden toppers op eigen gebied. Zeer meelevend, rustig waar het moet, doortastend wanneer het nodig is. Niets is hen teveel, beiden zijn een grote steun voor de familie geweest.

“Regelt alles tot in detail”

Familie van de Scheur Veenendaal

Meelevend persoon, zeer prettig in de omgang, regelt alles tot in detail, denkt proactief mee en geeft een perfecte sturing aan de uitvaartdienst.

“Mark en zijn medewerkers waren er 100%”

Familie van der Teems Veenendaal

Mark en zijn medewerkers waren er 100% voor ons toen wij door een zeer moeilijke periode heen gingen en op een manier waarbij zij zichzelf nagenoeg onzichtbaar maakten en toch alle moeilijke taken uit handen namen en uitstekend adviseerden bij het nemen van besluiten. Zoveel empathie en medeleven, ook al is het je professie, is uitzonderlijk. Ik kan Mark alleen maar prijzen en aanbevelen want hij behoort tot de absolute top in zijn vakgebied.

“Persoonlijk en professioneel”

Familie Kramer Veenendaal

Juni j.l. is mijn vrouw, moeder en oma overleden. Na het eerste contact met Mark voelde het direct goed aan. Persoonlijk en professioneel neemt hij veel uit handen, is er wanneer het nodig is en komt afspraken na. Komt met goede ideeën en geeft ruimte voor persoonlijke wensen. Ook was Mark steeds de contactpersoon wat erg prettig is. We kunnen terugkijken op een mooi en respectvol afscheid precies in de wens van de overledene en nabestaanden. Ook financieel gezien volgens begroting. Nogmaals hartelijk voor je begeleiding hierin Mark. En je team natuurlijk. Hartelijke groet, Fam. Kramer.

Laatste wensenboekje

Niet het meest leuke onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekjeVraag hem nu kosteloos en vrijblijvend aan.Boekje aanvragen

"Troostkoffer"

Mark Terlage Uitvaartzorg heeft een troostkoffer met mooie boeken. Vraag naar de mogelijkheden om deze te lenen.

Lees verder
Terug naar boven