Persoonlijke steun en hulp bieden na een overlijden

Persoonlijke steun en hulp bieden na een overlijden

Geplaatst door Mark Terlage

Dat is waar het bij Mark Terlage Uitvaartzorg om gaat en waarom hij drie jaar geleden besloot zelfstandig verder te gaan. Mensen in korte tijd helpen keuzes te maken en rust te gunnen, zodat zij na de uitvaart kunnen zeggen dat het goed was.

Mark Terlage is nog steeds heel gelukkig met zijn keuze drie jaar geleden om zelfstandig verder te gaan. "Ik heb ontzettend veel geleerd en families op mijn manier goed kunnen bijstaan toen ik nog bij een groot landelijk uitvaartbedrijf werkte. Toch wilde ik meer mijn eigen keuzes kunnen maken en 1 oktober was het driejarig jubileum van Mark Terlage Uitvaartzorg. Vanuit huis begonnen en zo'n anderhalf jaar geleden heb ik een kantoor geopend aan de Parallelweg 30. Hier kan ik mensen ontvangen en heb mijn opslag om bij een overlijden veelal binnen een uur de overledene te komen verzorgen. Mijn moeder Klasine werkt intensief mee in het bedrijf en collega Wim van de Veen vervangt mij bij drukte of vakantie."

Mark Terlage Uitvaartzorg ondersteunt met eerlijke en oprechte hulp in een uitvaart die bij uw dierbare en uzelf past. Waarom? Omdat iedere uitvaart zorg verdient!

Gesprek

Geen uitvaart is hetzelfde en voor Mark is de persoonlijke aandacht die hij kan bieden juist zo belangrijk. "Dit begint al met de melding, waarna ik zelf bij de familie langs kom. We kunnen samen de verzorging doen en daarna ben ik dagelijks een keer bij de familie. Door er zelf bij te zijn, hebben we regelmatig al gesprekken. Bijvoorbeeld met een kop koffie en hier krijg ik al een goed beeld van wat de familie wil. En kan ik ze goed helpen bij de keuzes die voor de uitvaart nodig zijn." Ook komt Mark langs bij mensen die bij leven zelf al een aantal wensen willen vastleggen. "Vraag geheel kosteloos uw 'Laatste wensenboekje' bij mij aan of we vullen deze samen in. Wat voor soort uitvaart u wenst, van de kist tot de muziek kunnen we noteren. En wie de begrafenis of crematie ook gaat verzorgen, uw familie geeft het veel rust als er van te voren al beslissingen zijn genomen.

Lokaal

Mark Terlage toont verder zorg in het milieu en lokaal ondernemerschap. "We zijn vorige week naar een uitvaartbeurs geweest waar ook wij de nieuwste trends bijhouden. Bijvoorbeeld op de steeds beter afbreekbare materialen in de kisten, zonder veel lijm. En er is een hybride rouwauto gepresenteerd. Daarnaast let ik zelf o.a. op het milieu door zoveel mogelijk met lokale leveranciers te werken.

Inloopavonden

Wilt u meer weten over een uitvaart of weten wat mogelijk is om uw eigen wensen vast te leggen? In november is er iedere donderdagavond van zeven tot half negen 's avonds weer een inloopavond. Dan kunt u gewoon heel vrijblijvend uw vragen stellen. Maar natuurlijk kunt u mij tijdens kantooruren ook bellen op: 0318 - 300725. Dan maken we een afspraak op kantoor of bij u thuis en bespreken we het in alle rust", besluit Mark Terlage. Loop gerust binnen in november en kijk voor alle informatie op deze website: www.markterlageuitvaartzorg.nl.

Informatie afkomstig uit een artikel van de Veenendaalse Krant.

Terug naar overzicht meer informatie ontvangen

Laatste wensenboekje

Niet het meest leuke onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekjeVraag hem nu kosteloos en vrijblijvend aan.Boekje aanvragen

Uitvaart verzorgen

Een uitvaart is een belangrijke bijdrage van het verwerkingsproces. Daarom is het vormgeven ervan iets wat met zorg moet gebeuren.

Meer informatie
Direct hulp nodig?

Ongeacht waar u verzekerd bent.

Terug naar boven