Ervaringen van anderen

Wij willen graag dat u met een goed, gerust gevoel terugkijkt op de uitvaart van uw dierbare.

Soms krijgen we een ervaring toegestuurd die wij graag met u delen. Ook de ervaringen die wij vanuit ons keurmerk ontvingen kunt u hier lezen. 

Zo weet u wat u van ons kan verwachten.

Wilt u zelf een ervaring met ons delen? Stuur ons dan een mail, of bel 0318 - 300 725.

“Mark biedt troost en rust”

Vince van Nieuwamerongen Veenendaal

Helaas was dit al de tweede uitvaart dit jaar waarbij wij intensief met Mark hebben opgetrokken. Toen mijn vader overleed bestond er geen twijfel over wie ik zou moeten bellen. Mark biedt troost, rust en hij kan een familie sturen naar een prachtig afscheid waarbij de overledene tot zijn of haar recht komt.

“Wat een topper ben jij!”

Carmen Beekhuizen - van Sloten Veenendaal

Wat een topper ben jij! Je hebt onwijs veel voor ons betekend, met alles deed jij net iets extra's. Jij vermaakte zelfs onze kids als wij even 'druk' waren. Ga zo door!

“...je vermogen om bij alles te denken in "mogelijkheden"”

Aly en Martin Mesch - van de Werken Apeldoorn

Beste Mark,

Het is al weer drie maanden geleden dat je zoveel voor ons hebt betekend. In de periode na het overlijden van mijn broer en zwager heb je heel intensief met ons opgetrokken in de dagen voor en rond en na de begrafenis. Het was de absolute keuze van mijn broer dat jij alles zou regelen rondom zijn overlijden en tijdens onze kennismaking in het ziekenhuis voelde het contact meteen heel warm, betrokken en vertrouwd.

Maar Mark wat je vooral zo anders maakt, is niet alleen je betrokkenheid en hartelijkheid, maar vooral je vermogen om bij alles te denken in "mogelijkheden". Dat vooral maakte, dat het ten uitvoer brengen van een onvergetelijk mooie begrafenis echt een klus werd die "te doen" was, ondanks alle verdriet en emotie . Je meedenken en je inbreng vanuit je ervaring heeft ervoor gezorgd dat we kunnen terugkijken op een begrafenis die paste bij de persoonlijkheid van mijn broer maar ook bij onze wens om hem voor iedereen die er bij was "onvergetelijk" te laten zijn.

Onze oprechte dank daarvoor en nog een prachtig compliment vanuit de medewerkers van de begraafplaats wil ik je niet onthouden. "Een uitvaartverzorger zoals Mark hebben we nog nooit meegemaakt, wat een bijzonder mens is dat!". Dank je wel Mark, voor zoveel meer dan ik hier kan benoemen. Dat je zo veel voor ons hebt betekend en dat je dat met zo veel inlevingsvermogen voor ons hebt gedaan.

Hartelijke groet Aly en Martin Mesch - van de Werken

“Wat wij ook aan je vroegen, je regelde het perfect”

Martijn Bos Nieuwegein

Via deze weg wil ik je namens de familie hartelijk bedanken voor het fantastische werk wat je hebt geleverd bij de uitvaart van onze moeder. Je doet je werk erg professioneel en met goed inlevingsvermogen.

De uitvaart was tot in de puntjes verzorgd en je nam bij ons alles uit handen. Wat wij ook aan je vroegen, je regelde het perfect. Mede dankzij jou (jullie) hebben wij zeer waardig afscheid kunnen nemen.

Bij deze wil ik je (jullie) dan ook aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar uitvaartzorg.

Met vriendelijke groet, Martijn Bos

Laatste wensenboekje

Niet het meest leuke onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekjeVraag hem nu kosteloos en vrijblijvend aan.Boekje aanvragen

Volg vooral je hart, ook bij een afscheid

Ieder mens is uniek. Het kan niet anders dan dat ook elke uitvaart uniek is, vindt Mark. Die laatste groet moet passend zijn.

Lees verder
Terug naar boven