Dirkje Davelaar - Post

Dirkje Davelaar - Post

Overleden:

Gezien de huidige omstandigheden hebben de afscheidsdienst en begrafenis in besloten kring plaatsgevonden. Hieronder kunt u uw condoleances aan de familie achterlaten.

Via onderstaande link kunt u de afscheidsdienst van vrijdag 28 mei terugkijken.

Dienst terugkijken 

De livestream-verbinding werd verzorgd vanuit en onder verantwoording van De Munnikenhof te Veenendaal. Wij zijn dus niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor de kwaliteit van de verbinding.

Condoleance overzicht

Reageer

Reacties

Maja en Chris Alberti

Lieve Familie,

Wij wensen jullie heel veel sterkte toe de komende tijd. Het verlies is groot en de zorgen zijn nog niet over. Wij wensen jullie veel saamhorigheid en kracht toe.

Een hartelijke groet,

Maja en Chris Alberti

Lemoen 18

3902 GV Veenendaal

06-22842969

Marlies Bouman-van Burken

Dag lieve buurvrouw, rust zacht!

Voor familie, gecondoleerd en veel sterkte toegewenst.

Jacqueline Diepeveen

Bij deze wil ik jullie van harte condoleren met het verlies van jullie Moeder en Oma. Voor mij is ze altijd een fijne buurvrouw geweest. En de kinderen noemden haar altijd Oma Davelaar. Ook breide ze poppenkleertjes voor mijn kleinkinderen en borduurde ze handdoeken met hun naam er op. Ze was al lang bezig met de dood dus ik ben blij voor haar dat ze nu naar jullie vader en Eduard is. Ik wens jullie veel sterkte de komende tijd. Jacqueline Diepeveen.

Harry en Mary Lelyveld

Wij willen jullie allemaal veel sterkte wensen met het verlies van tante Dik

Onder de naam tante Dik ken ik haar vooral uit mijn jeugd en bewaar hele lieve herinneringen aan haar ben dankbaar dat ik nog een keer met tante Dik heb kunnen spreken

Harry en Mary

Chris en Marja Tijman

Beste familie, van harte gecondoleerd met dit verlies. Wij wensen jullie veel sterkte toe deze dagen. Hartelijke groet,

Chris, Marja en Kids,

Bergweg 54

Eep van Burken

Lieve mensen.

Al is zij regelmatig door een donker dal gegaan en heeft zijveel zorgen en verdriet gehad; haar geloof hield haar op de been, gaf haar moed en daar vertrouwde zij op.

Gedurende bijna 20 jaar als goede en fijne buren, hebben wij veel gedeeld en werd ik regelmatig door haar gecorrigeerd, als het ging om de aanpak van de ondeugd van met name Hank en Mark.

Ook als oppas was zij altijd stand-bye.

Zij blijft in mijn herinnering als een bijzondere (buur-)vrouw.

Jullie wens ik van harte mijn deelneming en meeleven bij dit definitieve

afscheid van jullie moeder, jullie oma en van jullie ouderlijk huis op de Bergweg.

Hierbij heel veel sterkte en alle goeds toegewenst in Geloof, Hoop en vooral Liefde voor elkaar.

En met hartelijke groet.

Eep.

Ellie Roor

Ik heb mooie herinneringen aan ‘tante Dicky’ waar ik als kind vaak kwam. Een gezellige hartelijke vrouw die mij inspireerde met haar handwerkkunst. Zij en haar man waren goede vrienden van mijn ouders, sinds zij collega’s waren van mijn vader Anton op de VSW.

Ik wens de familie veel sterkte toe met dit verlies.

Mark van Burken

Lieve Familie,

Gecondoleerd met het overlijden van onze voormalige buurvrouw. Ik heb mooie herinneringen aan de tijd dat wij buren waren. Zojuist hoorde ik via de livestream het verhaal van de huidige buurman. Zeer herkenbaar. Ik wens haar alle rust en vrede en de familie veel sterkte toe.

Rieta en Ed van Capelle

Met oprecht medeleven, een citaat: "Maar de wijze die de Tao Te Ching schreef; leert ons een manier om de macht van tao levend te houden: ‘daarvoor hoef je slechts drie dingen te bestuderen: eenvoud, geduld en mededogen".

Dhr. D. van Brenk

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder, groot- en overgrootmoeder. Sterkte in deze moeilijke tijd.

G. den Hertog

Geachte familie van mw. Davelaar. Ik wil u en jullie condoleren met het verlies van uw moeder, schoonmoeder en oma. Ze heeft een hoge leeftijd bereikt, maar nu is ze er niet meer. Een lege plek, een leeg huis. Ik mocht haar als ouderling vanuit de Sionskerk af en toe een bezoek brengen, en ook na onze verhuizing naar Overberg ben ik dat blijven doen. Ook herinner ik me Eduard, en hoe hij eenvoudig maar heel kernachtig en raak van zijn innerlijk met ons deelde. De gesprekken die we hadden, niet alleen over het geloof, maar ook over de zwaarte van het leven, en het samen zingen dat we af en toe deden, zal ik niet vergeten. Uw moeder was een bijzondere vrouw, in menig opzicht een voorbeeld voor ons, althans voor mij. Ik heb (weliswaar van enige afstand) gezien hoe Guusje veel tijd en zorg aan uw moeder heeft gewijd. Ik vond dat een prachtige blijk van opofferende liefde. Het mag u troosten, dat u dat voor haar hebt kunnen doen. Door de online uitzending heb ik de rouwdienst kunnen meemaken. Het was erg fijn dat u die mogelijkheid bood. Ik wens u en jullie alle goeds toe voor de nu aangebroken fase, die zo anders zal zijn dan daarvoor. Wees ervan overtuigd dat uw moeder en jullie oma in goede handen is, en mag zingen zoals ze zo graag deed.

Hartelijke groet, Gert den Hertog

Fam. Vree

Beste familie, we wensen jullie veel sterkte bij dit verlies.

Hartelijke groeten, Joost en Jantina, Sam, Elena

Laatste wensenboekje

Niet het meest leuke onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekjeVraag hem nu kosteloos en vrijblijvend aan.Boekje aanvragen

Terug naar boven