Vertrouwde gezichten, nieuwe locatie

Vertrouwde gezichten, nieuwe locatie

Geplaatst door Mark Terlage

Veenendaal - Sinds 1 september 2017 zijn Mark Terlage Uitvaartzorg en Pach Design gevestigd op Parallelweg 30 in Veenendaal. Dezelfde vertrouwde gezichten en dezelfde flexibele dienstverlening, maar nu op een nieuwe locatie.

Mark Terlage en Maurijn Pach zijn goed bevriend en jaren geleden allebei gestart als zelfstandig ondernemer. ‘In de achterliggende tijd groeiden we beiden van onze zolderkamer af. Op deze nieuwe locatie kunnen we onze werkzaamheden verder professionaliseren en op een laagdrempelige manier mensen ontvangen.’

Goed en passend

Op 15 augustus 2017 zat Mark Terlage 10 jaar in het vak van uitvaartverzorger. Eerst in dienst en de laatste jaren als zelfstandig ondernemer. Samen met zijn moeder Klasine Terlage doet hij er alles aan om ervoor te zorgen dat elke familie krijgt waar men recht op heeft. ‘Iedere uitvaart verdient zorg. Achteraf moet men kunnen zeggen: het was goed en passend.’ Heeft u een uitvaartverzekering afgesloten bij een uitvaartorganisatie? U bent niet verplicht om deze organisatie ook de uitvaart te laten doen. De keus is altijd aan u! Stap vrijblijvend binnen op Parallelweg 30 om uw wensen te bespreken en antwoord te krijgen op uw vragen. Neem meteen ook het gratis laatste wensenboekje mee naar huis.

Geen opbaring van overledenen

In het nieuwe kantoorpand aan de Parallelweg zullen geen overledenen opgebaard worden; daarvoor maakt Mark Terlage Uitvaartzorg gebruik van thuissituaties, De Munnikenhof en diverse uitvaartkamers in Veenendaal en omgeving. Wel biedt het pand voldoende ruimte om het drukwerk uit te breiden en te professionaliseren. De vorige huurders van het kantoorpand waren Willemsen & Wij Hypotheken en Verzekeringen. Zij zijn verhuisd naar De Vendelier 19 in Veenendaal.

Pach Design

Maurijn Pach van Pach Design houdt zich bezig met online en offline communicatie en multimedia. U kunt bij Pach Design terecht voor het ontwerpen van logo en huisstijl, webdesign, online marketing, drukwerk, social media en fotografie. Maurijn en zijn collega’s gaan in de dienstverlening verder dan een mooi plaatje en een goed praatje: ‘We ontwikkelen identiteit, verbinding en resultaat. Kortom: doordachte communicatie!’ Benieuwd wat Pach Design voor u kan betekenen? Neem contact op voor het maken van een afspraak of loop binnen op Parallelweg 30.

Terug naar overzicht meer informatie ontvangen

Laatste wensenboekje

Niet het meest leuke onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekjeVraag hem nu kosteloos en vrijblijvend aan.Boekje aanvragen

Uitvaart verzorgen

Een uitvaart is een belangrijke bijdrage van het verwerkingsproces. Daarom is het vormgeven ervan iets wat met zorg moet gebeuren.

Meer informatie
Direct hulp nodig?

Ongeacht waar u verzekerd bent.

Terug naar boven