Uitvaartzorg op maat… Ongeacht waar u verzekerd bent!

Uitvaartzorg op maat… Ongeacht waar u verzekerd bent!

Geplaatst door Mark Terlage

Mark Terlage Uitvaartzorg levert zorg op maat. De wensen van de overledene en nabestaanden staan hierbij voorop. In de periode tussen het overlijden en de uitvaart zijn wij er om u te “ontzorgen” en om met u mee te denken in de mogelijkheden die er zijn rondom persoonlijke uitvaartzorg.

Er bestaat echter nog veel onduidelijkheid over het feit dat mensen denken dat men de uitvaart moet laten verzorgen door de uitvaartverzekeraar. Een aantal grote landelijke partijen zoals Monuta, Dela of Yarden bieden zowel verzekeringen als uitvaartzorg aan. Ook wanneer u verzekerd bent bij één van deze ondernemingen dan bent u niet verplicht om de uitvaart door hen te laten verzorgen. Zowel bij kapitaal- als naturaverzekeringen kan Mark Terlage Uitvaartzorg de uitvaart voor u verzorgen. In het geval van een kapitaalverzekering heeft u altijd eigen keuze, maar ook bij een naturaverzekering (pakket van diensten) verzorgen wij de uitvaart volgens de polisvoorwaarden van de verzekeraar. Bij Mark Terlage Uitvaartzorg schiet u er dus financieel niet bij in.

Veel mensen durven het niet over het financiële plaatje te hebben, maar toch is het wel belangrijk om hier bij stil te staan. Bij ons kunt u kosteloos en vrijblijvend een kostenoverzicht op maat opvragen. Ook wanneer wij een uitvaart geregeld hebben, krijgt u voordat de uitvaart plaatsvindt een helder en transparant kostenoverzicht. U heeft het recht te weten waar u aan toe bent!

Mark Terlage Uitvaartzorg; omdat iedere uitvaart zorg verdient.
 

Terug naar overzicht meer informatie ontvangen

Laatste wensenboekje

Niet het meest leuke onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekjeVraag hem nu kosteloos en vrijblijvend aan.Boekje aanvragen

Uitvaart verzorgen

Een uitvaart is een belangrijke bijdrage van het verwerkingsproces. Daarom is het vormgeven ervan iets wat met zorg moet gebeuren.

Meer informatie
Direct hulp nodig?

Ongeacht waar u verzekerd bent.

Terug naar boven