Uitvaartbeurs Veenendaal 2016

Uitvaartbeurs Veenendaal 2016

Geplaatst door Mark Terlage

Moet ik in een kist worden begraven? Wat is een natuurbegraafplaats? Is een uitvaartverzorger noodzakelijk? Mag ik de laatste verzorging door familie laten verrichten? Wat is er mogelijk met betrekking tot nazorg?

Dit zijn allerlei vragen die kunnen opkomen wanneer u aan uitvaartzorg denkt... Op zaterdag 18 juni organiseren Simone Beijer Uitvaartzorg en Mark Terlage Uitvaartzorg een “Uitvaartbeurs” waar u antwoord kunt krijgen op al dit soort vragen. Zij willen u op een laagdrempelige en toegankelijke manier laten zien wat er allemaal mag en kan rondom overlijden en een uitvaart.

Over de uitvaartbeurs

Tijdens de uitvaartbeurs die gehouden wordt op zaterdag 18 juni in de Basiliek in Veenendaal kunt u op een laagdrempelige manier kennismaken met uitvaartondernemers Simone Beijer en Mark Terlage. Zij willen u laten zien en vertellen wat de mogelijkheden zijn rondom het vormgeven van een uitvaart. Er zijn verschillende deelnemers aanwezig op de beurs.

die een link hebben met het thema uitvaartzorg. U kunt hierbij denken aan de notaris, een video- en fotograaf, steenhouwerij, bloemist, edelsmederij, hospice, rouwtherapeut enz. Ook zal Gerald Troost twee miniconcerten verzorgen op de beurs. Hij zal hierbij nummers laten horen die op een bepaalde manier raakvlak hebben met afscheid nemen.

Komt u ook?

U bent van harte welkom om naar onze uitvaartbeurs te komen. De toegang is geheel gratis. Voor meer informatie of een vraag kunt u een mail sturen naar Mark Terlage. Zij reageren zo spoedig mogelijk.

Wanneer?

U bent op zaterdag 18 juni 2016 van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom in de Basiliek in Veenendaal. De toegang is geheel gratis.

Waar?

De Basiliek
Wiltonstraat 56
3905 KW Veenendaal

Terug naar overzicht meer informatie ontvangen

Laatste wensenboekje

Niet het meest leuke onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekjeVraag hem nu kosteloos en vrijblijvend aan.Boekje aanvragen

Uitvaart verzorgen

Een uitvaart is een belangrijke bijdrage van het verwerkingsproces. Daarom is het vormgeven ervan iets wat met zorg moet gebeuren.

Meer informatie
Direct hulp nodig?

Ongeacht waar u verzekerd bent.

Terug naar boven