Mark Terlage Uitvaartzorg biedt De Meent 'waakmand' aan

Mark Terlage Uitvaartzorg biedt De Meent 'waakmand' aan

Geplaatst door Maurijn Pach

Familieleden en mantelzorgers die waken bij een stervende geliefde, maken vaak een intensieve tijd door. Speciaal voor deze mensen heeft verpleeghuis De Meent van Zorggroep Charim nu de beschikking over een ‘waakmand’, aangeboden door Mark Terlage Uitvaartzorg.

Mark Terlage biedt een waakmand aan bij verzorgingstehuis De Meent

Veenendaal - De waakmand is met zorg samengesteld in overleg met medewerkers van De Meent. Het bevat allerlei producten die speciaal zijn bedoeld om mensen in de vaak moeilijke en verdrietige periode van het waken te ondersteunen en te bemoedigen. Zo zit er bijvoorbeeld een cd-speler in, een aantal mooie gedichtenbundels, een Bijbel, een notitieboekje, maar ook een kaars, een handcrème en bodymist. “We zijn heel blij dat we op deze manier de wakende families echt iets aan kunnen bieden”, zegt teamleidster Catharina Komejan. Aandacht voor lichaam, geest én ziel is een kernwaarde van Zorggroep Charim, de waakmand is een mooie manier om daar gestalte aan te geven. De medewerkers van De Meent zijn dankbaar dat het team van Mark Terlage Uitvaartzorg dit mogelijk heeft gemaakt.

Terug naar overzicht meer informatie ontvangen

Laatste wensenboekje

Niet het meest leuke onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekjeVraag hem nu kosteloos en vrijblijvend aan.Boekje aanvragen

Uitvaart verzorgen

Een uitvaart is een belangrijke bijdrage van het verwerkingsproces. Daarom is het vormgeven ervan iets wat met zorg moet gebeuren.

Meer informatie
Direct hulp nodig?

Ongeacht waar u verzekerd bent.

Terug naar boven