Livestream

Livestream

Geplaatst door Mark Terlage

Soms is het essentieel dat beeld en geluid bij een uitvaart versterkt of overgebracht worden om familie en belangstellenden alles te kunnen laten meebeleven. Juist voor diegene die niet bij het afscheid kunnen zijn heeft AR-Video passende oplossingen, waaronder een geheel draadloze beveiligde 'livestream' beeldverbinding via internet.

Toch aanwezig

Voor belangstellenden die niet aanwezig kunnen zijn hebben hebben wij in samenwerking met AR-Video oplossingen om het bijwonen van een afscheidsceremonie toch mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan familie of vrienden die in het buitenland wonen en niet de mogelijkheid of de middelen hebben om naar het afscheid te komen. Voor onze beveiligde livestream uitzending is slechts een internetverbinding nodig en een apparaat* waarop dit te volgen is.

N.B. Van een beveiligde livestream uitzending blijft niets achter op internet, er worden ook beslist geen beelden online gezet. Alleen belangstellenden die de toegangscode hebben ontvangen kunnen de uitzending volgen. Wilt u eventueel lokaal opgenomen beelden later op DVD media ontvangen, dan kunnen we daar een nadere afspraak over maken.

Afhankelijk van uw situatie en wensen kunnen wij in samenwerking met AR-Video de volgende oplossingen aanbieden:


* Welk apparaat heb ik nodig en hoe snel moet mijn internetverbinding voor een livestream zijn?

Een livestream is te volgen op elk apparaat met internetverbinding zoals; een PC, laptop, tablet, mobiele telefoon, of zelfs op een moderne televisie. Hoe snel de internet verbinding daadwerkelijk is heeft slechts invloed op de beeldkwaliteit.

Kijk voor meer informatie op:

http://www.terugkijkenopeenpassendafscheid.nl/livestream/

Terug naar overzicht meer informatie ontvangen

Laatste wensenboekje

Niet het meest leuke onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekjeVraag hem nu kosteloos en vrijblijvend aan.Boekje aanvragen

Uitvaart verzorgen

Een uitvaart is een belangrijke bijdrage van het verwerkingsproces. Daarom is het vormgeven ervan iets wat met zorg moet gebeuren.

Meer informatie
Direct hulp nodig?

Ongeacht waar u verzekerd bent.

Terug naar boven