Iedere donderdag in november inloopavond

Iedere donderdag in november inloopavond

Geplaatst door Mark Terlage

Veenendaal - Uw uitvaartwensen zijn niet het leukste gespreksonderwerp. Toch benadrukt uitvaartverzorger Mark Terlage het belang van het bespreekbaar maken van de dood. 'Overlijden is niet leeftijdsafhankelijk. Daarom is het nuttig en nodig om met uw partner, kinderen of naasten te bespreken wat uw wensen zijn. Kies een moment en maak de dood bespreekbaar.'

Een persoonlijke uitvaart draagt bij aan een goede rouwverwerking. Mark Terlage: 'Het bespreken of op papier zetten van uw wensen geeft zoveel rust voor uzelf, maar vooral ook voor nabestaanden. Het geeft hen zekerheid als ze weten dat de zaken geregeld worden zoals u wilt.' Heeft u een uitvaartverzekering afgesloten bij een andere uitvaartorganisatie? U bent niet verplicht om door deze organisatie ook de uitvaart te laten verzorgen. De keus is altijd aan u!

Elke donderdag inloop

In november bent u elke donderdag tussen 19:00 en 20:00 uur van harte welkom op Parallelweg 30. Loop vrijblijvend binnen, stel uw vragen en bespreek uw wensen met Mark of Klasine Terlage. Zij helpen u graag bij het maken van de soms moeilijke keuzes die een uitvaart, maar vooral het afscheid van een dierbare met zich meebrengt. Neem meteen ook het gratis laatste wensenboekje mee naar huis.

Terug naar overzicht meer informatie ontvangen

Laatste wensenboekje

Niet het meest leuke onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekjeVraag hem nu kosteloos en vrijblijvend aan.Boekje aanvragen

Uitvaart verzorgen

Een uitvaart is een belangrijke bijdrage van het verwerkingsproces. Daarom is het vormgeven ervan iets wat met zorg moet gebeuren.

Meer informatie
Direct hulp nodig?

Ongeacht waar u verzekerd bent.

Terug naar boven