Al 10 jaar uitvaartverzorger

Al 10 jaar uitvaartverzorger

Geplaatst door Mark Terlage

Het lijkt de dag van gisteren, maar toch is er in die jaren veel gebeurd. Ik heb veel families mogen bijstaan in moeilijke periodes, ik heb mooie mensen leren kennen en ik heb mezelf mogen ontwikkelen...

Wat mijn werk zo bijzonder maakt, is dat ik mensen mag ontmoeten op de meest pure manier. In het verdriet zijn we allemaal gelijk, ondanks het feit dat we het allemaal op een eigen manier mogen beleven en ervaren.

Dankbaar

Dankbaar ben ik, zeker de afgelopen jaren... Sinds de start van mijn eigen onderneming Mark Terlage Uitvaartzorg hebben ook veel mensen voor onze dienstverlening gekozen. Ik schrijf bewust onze, want goede zorg rondom een overlijden kan niet door 1 persoon gegeven worden. Hiervoor werk je samen. Samen met beheerders/medewerkers van begraafplaatsen en crematoria, kosters, voorgangers, sprekers, chauffeurs, dragers, musici, bloemisten, cateraars, leveranciers enz... Maar in mijn geval niet in de laatste plaats met Klasine.

Klasine Terlage

Klasine is mijn moeder, maar ook mijn collega. Doordat wij elkaar zo goed kennen vullen wij elkaar aan waar nodig en halen we het goede in elkaar naar boven. Een bijzondere samenwerking die ook door de families op prijs wordt gesteld. Klasine werkt inmiddels al een kleine 18 jaar in de uitvaartzorg, dat is bij elkaar dus 28 jaar ervaring in dit jonge bedrijf.

Mark Terlage.

Terug naar overzicht meer informatie ontvangen

Laatste wensenboekje

Niet het meest leuke onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekjeVraag hem nu kosteloos en vrijblijvend aan.Boekje aanvragen

Uitvaart verzorgen

Een uitvaart is een belangrijke bijdrage van het verwerkingsproces. Daarom is het vormgeven ervan iets wat met zorg moet gebeuren.

Meer informatie
Direct hulp nodig?

Ongeacht waar u verzekerd bent.

Terug naar boven