Mark Terlage Uitvaartzorg

Als iemand in uw naaste omgeving overlijdt, lijkt het alsof de wereld even helemaal stil staat. Er is bijna geen tijd om het overlijden emotioneel een plaats te geven, laat staan om lang over allerlei moeilijke en soms zakelijke beslissingen na te denken.

Wij bieden hulp

Wij, van Mark Terlage Uitvaartzorg, kunnen en willen juist op dat moment iets voor u betekenen. Het is niet alleen ons vak, maar ook onze passie om mensen bij te staan, waar nodig te steunen en te helpen bij het maken van de soms moeilijke keuzes die een uitvaart, maar vooral het afscheid van een dierbare met zich meebrengt.

Wij zijn betrokken

Vanaf het moment dat we worden ingeschakeld, zijn we niet alleen bij u betrokken, maar voelen we dat ook echt zo. We zijn er voor iedereen, ongeacht religie of overtuiging en zullen eerlijk en oprecht helpen een uitvaart te verzorgen die bij uw dierbare en uzelf past.

Waarom? Omdat iedere uitvaart zorg verdient!
 

Begeleiding en zorgOver Mark Terlage uitvaartzorg

Laatste wensenboekje

Niet het meest leuke onderwerp, maar wel belangrijk om eens over na te denken.

Laatste wensenboekjeVraag hem nu kosteloos en vrijblijvend aan.Boekje aanvragen

Condoleanceregister

U kunt uw steun betuigen aan nabestaanden via ons online condoleanceregister.Condoleanceregister

Landelijk Steunpunt Verlies, inloggen digitale steun Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Uitvaart verzorgen

Een uitvaart is een belangrijke bijdrage van het verwerkingsproces. Daarom is het vormgeven ervan iets wat met zorg moet gebeuren.

Meer informatie

Uitvaartbeurs Veenendaal 2016

Moet ik in een kist worden begraven? Wat is een natuurbegraafplaats? Op zaterdag 18 juni organiseren we een “Uitvaartbeurs” waar u antwoord kunt krijgen op al dit soort vragen.

Lees verder

Paasei van 17 kg verhuist naar Dennenhorst

Het gigantische paasei van Tamminga droeg niet lang bij aan de paassfeer in de winkel. Mark Terlage Uitvaartzorg kocht het voor een speciale bestemming.

Lees verder

Kosten en diensten

Elke uitvaart is anders en zal een ander kostenplaatje met zich mee brengen. Het hangt sterk af van  o.a. de wensen die u heeft.

Meer informatie

Ervaringen van anderen

Wij willen graag dat u met een goed, gerust gevoel terugkijkt op de uitvaart van uw dierbare. Soms krijgen we een ervaring toegestuurd die wij graag met u delen. Zo weet u wat u van ons kan verwachten.

Lees alle ervaringen

“We hebben alles tot in de puntjes doorgenomen”

Frans Zuppelli Veenendaal 2 mei 2016

Op 30 maart j.l. in verband met het overlijden van mijn moeder in het ziekenhuis, heb ik laat in de avond telefonisch contact gehad met Mark. Voelde gelijk goed, van beide kanten bleek later. Afspraak gemaakt voor 31 maart. We hebben alles tot in de puntjes doorgenomen, samen met mijn broer en schoonzus. Hierna is Mark regelmatig bij mij op bezoek geweest voor persoonlijke ondersteuning.

De kerkdienst en daarna de begrafenis waren perfect geregeld. Ook na de uitvaart op 5 april is hij nog geweest voor een praatje.

Mark Terlage Uitvaartzorg krijgt van mij 4 sterren. Bij deze wil ik Mark Terlage gaarne aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar uitvaartzorg.

Met vriendelijke groet, Frans Zuppelli

Terug naar boven